Novou posilou Tatrana Antl, odísť chce Pekár

14.06.2009 Prešov

Prešov 14. júna (TASR) - Funkcionári úradujúceho hádzanárskeho majstra Tatrana Prešov angažovali reprezentanta Radoslava Antla, ktorý v metropole Šariša už pôsobil v sezónach 2003/2004 a 2004/2005. Antl podpísal s ...
S ľavým krídelníkom bol po jeho odchode z Prešova v roku 2005 najčastejšie v styku Radovan Pekár. Ten nepochybuje o tom, že rodený Košičan bude v tíme skutočnou posilou. "Ide o skvelého hráča, húževnatého bojovníka. Je to taký pravoruký gólostroj, ktorý je navyše skoro stopercentný pri realizácii pokutových hodov. Tatran získal ťahúňa, na ktorého sa bude môcť spoľahnúť. Navyše nebude pre neho žiadny problém adaptovať sa, lebo fanúšikovia ho počas jeho dvojročného pôsobenia v Prešove zbožňovali a on sa za ten čas nezmenil, " uviedol Pekár, ktorý by rád zmenil pôsobisko, no je viazaný profesionálnou zmluvou s Tatranom, na dodržaní ktorej majiteľ klubu Miloslav Chmeliar trvá.
Navyše mu ponúkol výhodnejšie platové podmienky, no vysoká spojka na margo toho hovorí: "Nie je to o peniazoch. Máme tu vytvorené podmienky, o akých sníva 99 percent hádzanárov doma i za hranicami. No nemôžem hrať tam, kde už necítim z hádzanej potešenie, kde nie som šťastný, " uviedol odchovanec Tatrana.
 

Vyberte región